Tuesday, February 8, 2011

1 nädal minu blögis

Ega noo nädal algas ikka suht-suht niivõrd-kuivõrd stiilis, kohe teise koolitunni ajal tõstsime Helinat tema sünnipäeva puhul... 3nda tõstega tõmbasin selja suht pahasti ära... kohe kooli arsti juurde, tema määris mulle fastumit ja andis valuvaigisteid ning ütles, et enne neljapäeva ei tohiks trenni teha... seda viimast ma suht ignosin kütsin peale kooli Pirtal paar tundi baiki... noo mot on ikka suht laes... jääkski sõitma kui pimedaks ei läheks... aaa enne trenni tabas mind üks nõme üllatus, baigi tagarehv oli totaalselt tühi... egas midagi... pumpan täis siis... pumba musi oli läinud... noblää... ats ka toru ei tõstnud niiet suht kaput. Siis avastasin boksist tervelt 5 PUMPA (GEEZUZ!!!) ja ülla-ülla, et ükski neist ei toiminud... õnneks avastasin diivani pealt mingi pallipumba taolise asja, mille kohta ats rääkis, et omal ajal oli igal tegijal siuke pump ratta küljes... aa ega suht piin oli sellega vähemalt 2 atti sisse lüüa (ei tea kuidas sellega siis maanteka rehve täis lastakse), noo pika pusimise järgi sai tehtud ja siis trenni... Õnneks plaanis Piret ka oma trenni samale ajale ning talle oma ränka saatust kurtes ütles ta mulle tuimalt vastu lihtsalt, et miks ma rattapoodi ei läinud, seal oleks kompressoriga saanud täis lasta (FAKK!).

Kätte siis jõudis teisipäev... ärkamine oli piin, peale äratust jäin uuesti magama... normal... oleksin suht sisse maganud, kui mind poleks üles aetud... ja deem kuidas selg valu tegi kui üles ennast ajasin voodist... nooja egas midagi... kool oli suht mono, õnneks Õš küttis mulle viie minu niivõrd-kuivõrd tööle ning peale kooli tõmbasin Raimo juurde, kus me tegime igast värki ja siis lendasime Pirtale... üle pika aja käisime burksist ka läbi... deem... see tädi kastmega küll ei koonerdanud... naiss... läksime enne gardserisse minekut boksist läbi... esimene asi... KURAM! baigi rehv jälle tühi... noo kama... leiab boksist mingi siseka ja vahetab ära... hakkan pihta sellega... ja normaalne... 2 kodarat reaalselt pooleks... noo egas midagi... kohe trippisin Team Rattapoodi, kus sain Shimaka kasseti tähiku ja ostsin oma viimaste sentide eest 2 kodarat ning mehann ütles, et ülejäänutele ka pikka eluiga ei ennustaks (hiljem mainib seda ka ats). Boksi tagasi jõudes viskasin kodarad ringi ning ats rihtis kenasti jooksu ära... ning lisas veel seda ka, et pöid on ka niimodi ehk-kui seisus ehk pikka pidu pole... aga noo talvekaks kõlbab küll... Baigi osa trennist läks siis remondi peale ja peale seda jõukasse... Jõukas midagi erilist selja tõttu teha ei saanud niiet tegin aint rinnalt, käsi ja kõhtu ning mõned lampjalgsusvastased harjutused. Peale trenni sain Nelssoni ja Raimoga linna ja sealt juba koju... teepeal mingi somm mängis kurat teab keda ja lasi vastassuunavööndis äärepealt laubaka... me Raimoga ei saanud kottigi aru enne kui Nelsson roolis lasi "täiesti *%&¤/%/hfkas/¤/3&%(/#".... ega normaalne.

Kolmapäeval sai ka Pirtal kerge kolm tunnikest tehtud... algul 2h üksi ja siis tekkis boksi äkitselt Sten Kuskilt Põlvast isiklikult (koos rattaga O.O) ning kohe tema järel ka Raimo... Egas midagi... Pikema mõtlemise järel lasime tund aega Lillepil peeneks... lõppsaldo tuli ~70km... Pole paha... ega lillepil väga kiiremini polegi inimlikult võimalik sõita.

Neljapäev - Mõttetu päev

Reede - Mitte just väga palju huvitavam

Laupäev oli ka suht igav, kuid õhtul trippisime isaga Viljandisse, kuhu viisime ühe ratta ja omastasime uue rattakompuutri... polar oli juba suht-suht minemas, pidevalt jukerdas, aga tublisti ta teenis mind. Esmaspäeval sebime andurid ka ja võib selle rattastele peale installida.

Pühapäeval siis mõtlesin trenni ka teha... aga noo väljas oli hommikul juba -15 ja mida aeg edasi seda külmemaks, kuni -23ni vahepeal. Egas midagi... ronisin puki peale ja kannatasin tunni ära ning pärast Jürri ujuma... Jüris tegin elu pikima ujumise.... 100 otsa... esimesed 50 oli piin, aga teised 50 oli nagu lumme lasta. Peale trenirovkut tuli minu igaastane lemmiksaade Eesti otsib superstaari... Sai ikka korralikult naerda... noo ega ma ise ka just teab mis viisipidaja ole, aga noo... vähemasti ei roni ma enda skille demoma Rauale, Ilusale ja Rannapile ning veel miljonile eestlasele... aja.. see oli eriti kõwa wend, kes jooksis 2000m ja laulis taio cruz'i dynamite'i :D seal sai ikka korralikult naermisega peeneks lastud.

Laagerdama tahaks juba minna kuram!!!! ei viitsi siin külmas Eestis enam tiksuda ning klassivend Simmo näitas reedel Õšis ägedat uudist selle kohta, et lubab -30 (FFS!).

Ja hetkel vahin James Bondi telekast ning ei jõua oma tuppa magama minna, sest olen nii koomas. Tänase öö veedan vist diivanil

nüüdseks kõik siis

Tsau-paka

No comments:

Post a Comment